Bora Enerji  4 yıl önce bugün, doğalgaz tesisatı ve kalorifer tesisatı katı yakıt kazan sistemleri olarak hizmet vermeye başladı. Bu zaman zarfı içerisinde 523 doğalgaz, 123 kalorifer tesisatı olmak üzere 646 tane müşterisine temiz hava ve ısınma olanağı sağladı. 

Bora Enerji ailesinin işte o açıklaması;

''Trabzon ve Bilecik’te de olmak üzere, bu hizmetin yanı sıra 2019 yılın da başlamış olduğumuz yalıtım mantolama faaliyetleri neticesinde diğer hizmetlerde olduğu gibi kaliteli malzeme, kaliteli işçilik ve müşteri menuniyetine herşeyden daha fazla değer vererek 19 tane dairenin dış hava ile bağlantısına son verdik. Yine 2019 yılında alt yapısını oluşturduğumuz başka bir faaliyet kolumuz olan fotovoltaik güneş enerji sistemlerini hayata soktuk.

Sektörümüzün bu kolunda; çatı uygulama sistemleri, bağ evleri , dağ evleri, çiftlikler ve bağ bahçe sulamalarında bedava elektrik enerjisi kullanma adına faaliyetlerimize start verdik. Şimdide yeni bir faaliyet kolu olarak bu yıl başladığımız güneş enerjisiyle konforlu sıcak elde etmek adına sıcak su panellerinin montajını ve tesisatını döşüyoruz.

Huzur ve güvenin diğer adı bora enerjide peşinatlı veya peşinatsız her bütçeye uygun ödeme seçenekleri ile 36 aya varan vadelerle hizmet sunuyoruz. Toplamda 665 müşterimize % 100 müşteri memnuniyeti sağlamanın gururunu yaşıyoruz. '' ifadelerini kullandı.