HALK54.COM
Sakarya'ya kar yağışıyla ilgili günlerdir tarih verilirken, vatandaşlar da kar yağışının Sakarya'da ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Meteoroloji, kar yağışının etkisini Sakarya'da göstereceği saati açıkladı. 

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre, Sakarya'da beklenen kar yağışı, bugün akşam saatlerinde başlayacak. Yapılan tahminlere göre, akşam saatlerinde başlaması beklenen kar yağışının karla karışık şeklinde yağması bekleniyor. Yüksek kesimlerde ise bu yağışların kar şeklinde olması bekleniyor. 

METEOROLOJİ KAR YAĞIŞI İÇİN SAAT VERDİ
Meteoroloji'nin verilerine göre Sakarya'da bugün 18.00-21.00 arası karla karışık yağmur bekleniyor. Öte yandan 21.00'dan sonra da kar yağışı öngörülüyor. Hava sıcaklığının ise gün içinde en düşük 4 derece olacağı tahmin ediliyor.

PERŞEMBE ETKİSİ DAHA DA ARTIYOR
Meteoroloji'nin verilerine göre, yağışların bugün ve yarın etkili olması beklenirken, kar yağışının Perşembe günü etkisini daha da hissettirmesi tahmin ediliyor.

Cuma gününden itibaren ise yağışlar ilimizi terk ediyor. Cuma günü kent genelinde güneş etkisini göstermesi beklenirken, bir gün ara veren yağışlar Cumartesi günü tekrar etkili olmaya başlayacak. Yağışlar Pazar günü yerini yeniden güneşli havaya bırakacak. Güneşli hava ile birlikte hava sıcaklığı yeniden 17-20 derece civarlarına çıkacak. 

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU