İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Sakarya Kampüsü’nde, sağlık çalışanı velilere yönelik yüzde 50 eğitim bursu imkanı veriliyor. Pandemi sürecinde canla başla çalışan ve herkese umut olan sağlık çalışanlarının çocukları bu indirimden yararlanabilecek. Söz konusu burs, Sakarya’daki kurumun kontenjanlarıyla sınırlı olacak.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Kurucusu Kenan Taçyıldız, “Çocuklarının eğitimini Doğa Koleji’nde sürdürmek isteyen tüm sağlık çalışanlarının yanındayız. Yüzde 50 indirimi, pandemi sürecinin zorluklarını göğüsleyen ve sürecin kahramanları olan tüm sağlık çalışanlarına sağlayacağız. Doktorundan yardımcı personeline, hemşiresinden teknisyenine kadar bütün meslek ve kıdemdeki sağlık çalışanlarımızın evlatları, bizlere emanettir” dedi.

DOĞA, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KOL KANAT GERİYOR
Türkiye’nin pandemi mücadelesini başarıyla aşabilmesi için, herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Kenan Taçyıldız, “Vatandaşlarımız güvenli bir şekilde evlerinde kalırken, hep görevleri başında olan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağlık çalışanlarının çocuklarına %50 eğitim bursu imkanı sunarak çocuklarımıza kol kanat gereceğiz” diye konuştu.

Taçyıldız, aldıkları bu kararı açıklamaktan gurur duyduğunu belirterek “El ele verip yaşadığımız bu zorlu süreci birlikte atlatacağız. Doğa Koleji Sakarya Kampüsü olarak, yüz yüze eğitime devam eden öğrencilerimizin, ailelerinin ve öğretmenlerimizin sağlığını korumak için pandemi önlemlerini %100 uyguluyoruz. Sağlık çalışanlarımızın pandemi sürecindeki görev ve sorumluluğunu hafifletmek adına maske, mesafe ve hijyen kurallarını gözetmeli, kalabalık ortamlarda bulunmamaya ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamaya gayret etmeliyiz” dedi.