Bugünkü adı “Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampusu” olan eski adı Sakarya Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar başarılı hizmetleriyle tanınan Op. Dr. Cevdet İzmirli geçtiğimiz günlerde Covid-19 olmuştu. Yakalandığı Koronavirüs nedeniyle tedavi altına alınan İzmirli’nin karantina görev yaptığı Özel Medat Hastanesi’nde sürüyor. 

Sakarya Devlet Hastanesi’nde yaptığı hizmetlerden dolayı adı “Efsane Başhekim” olarak bilinen Op. Dr. İzmirli, “Covid-19’a yakalanmamla birlikte Özel Medar Hastanemizin kıymetli Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse ve Başhekim yardımcımız Uz. Dr. Ahmet Elaldı ile bütün ekip arkadaşlarımız sağ olsunlar sağlığımla ilgili ne gerekiyorsa yaptılar. İlk anlarda beni zorlayan Covid-19 şu sıralar hafifledi” dedi.

Kahraman sağlık ordusunun ellerinde olan bütün hastalara şifa dileyen Op. Dr. İzmirli, “Türkiye Cumhuriyeti Pandemi ile birlikte ne kadar büyük ve güçlü olduğunu her anlamda dünyaya gösterdi. Sağlık konusunda bir çok ülkeyi geride bırakan, gelişmiş ülkelerin bile gıpta ile baktığı sağlık ordumuza bir kez daha sizlerin aracılığıyla teşekkür ederim. Şu anda sağlığım iyi ve her geçen gün daha iyiye gidiyor” diye konuştu.

Op. Dr. İzmirli, “ Başta Özel Medar Hastanesi sağlık ordusu olmak üzere bütün sağlık teşkilatımıza, arayıp soran herkese ve tabi ki aileme çok teşekkür ederim. En kısa zamanda görevimin başına sağlık ordusunun bir neferi olarak hizmet etmek dileğiyle herkese sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.