Adı ‘Sakarya Devlet Hastanesi’ iken günümüzde adı ‘Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ olarak değiştirilen hastanenin uzun yıllar başarılı bir şekilde Başhekimliğini yapan Op. Dr. Cevdet İzmirli haber sitemizi ziyaret etti ve ‘hayırlı olsun’ dedi. Halen “Özel MEDAR Hastaneleri Sakarya Hastanesi”nde Kulak Burun Boğaz Servisi’nde (KBB) Op. Dr. Olarak yapan İzmirli, “Günümüzde hızlı habercilik kadar güvenilir habercilikte çok önemli hale geldi. İlkeli, objektif, halkın yanında ve cesur habercilik noktasında ses getireceğini inandığım halk54.com’u yakından takip ediyorum” dedi.

Sağlık sektöründe basınla birlikte yıllarca beraber yürüdüğünü ve Sakarya medyasının kendisini hiç yalnız bırakmadığına işaret eden Op. Dr. İzmirli, “Başhekim yıllarından itibaren medya ile beraber güzel işlere imza attık. Vatandaş-devlet işbirliği anlamında zamanın Sakarya Devlet Hastanesi’nin yenilenmesi ve ek hizmet tesislerinin hizmete girmesinde basın bize hep köprü görevi kurdu. Başhekimlik görevim bittikten sonra yine halkımıza verdiğimiz sağlık hizmetlerinde Sakarya medyasıyla yol aldık. Halk54.com’u ziyaret etmişken Sakarya basınının şahsıma gösterdiği yakınlığa teşekkür ederim. Usta kalemlerin buluştuğu www.halk54.com haber sitesini bir kez daha tebrik ederim ” diye konuştu.

Sakarya’ya yaptığı sağlık hizmetleriyle Op. Dr. İzmirli’nin toplumun her kesimi tarafından takdir edildiğini belirten Halk54.com Genel Koordinatörü Murat Uygun ise,” Uzun yıllar Başhekimlik yaptığınız hastanede üstün hizmetler verdiğiniz. Herkesin yardımına koştunuz. Kendi imkanlarınızla hastanenin bir çok yenilediniz. Devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örneğini Sakaryalı hayırseverleri teşvik ederek hastanenin bir çok ünitesi ve odasını yaptırdınız. Bunları unutmak mümkün değil. Onun için herkes size ‘Efsane Başhekim’ diyor. Onun için basının geneli sizi, ekibinizi ve hizmetlerinizi destekledi. Yanınızda oldu, halende sizi ayrı bir yere koyuyor” dedi.