1992 yılında kurulan ve 2008 yılında Sakarya Büyükşehir sınırları içine girdiği için kapatılan Küçücek Belediye eski başkanı Yaşar Akgün tedavi gördüğü hastanade hayatını kaybetti.

Kuruluşundan kapanışına kadar Küçücek Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Yaşar Akgün, beldesine bir çok fabrikanın gelmesi ve yüzlerce insana iş kapısı açmasıyla adından uzun yıllar söz ettirdi. Akyazı Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 88 yaşındaki Yaşar Akgün hayatını kaybetti. 

Bölge insanınına iş ve aş imkanı sağladığı için 'efsane başkan' olarak tanınan Yaşar Akgün'ün cenazesi, evinin önünde alınan helalliğin ardından Küçücek Cuma Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Akgün, aile mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Cenazeye Ak Parti İl başkanı Yunus Tever, Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan, Erenler belediye başkanı Fevzi Kılıç,Karapüeçek belediye başkanı Orhan Yıldırım ,Ak Parti eski Milletvekili Hasan Ali Çelik,Siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları,Mahalle Muhtarları ve kalabalık cemaat katıldı