Sakarya basınında yeni bir soluk olan halk54.com ekibi, Özel MEDAR Sakarya Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Op. Dr. Cevdet İzmirli’nin davetlisi olarak Hızırtepe’deki Görülmedik Izgara’da buluştu. Uzun yıllar ünlü bir restoranın mutfağında yetişen Tuncay Görülmedik ve eşi Sinem Görülmedik tarafından hizmete sokulan işyerinde hem sohbet eden hem de işlere lezzet arası veren ekip, stres attı. Geçtiğimiz günlerde yazı ailemizi ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunan Op. Dr. Cevdet İzmirli, “Hem sevdiğimiz kardeşlerimiz, hem lezzetin adresi olan Görülmedik Izgara’da harika dakikalar geçirdik. Böylesine güzel anlar için herkese teşekkür ederim” dedi.

Yazı ailemizin başındaki isim olan Genel Koordinatör Murat Uygun ise, “Efsane Başhekim Op. Dr. Cevdet İzmirli yoğun işlerimizden kopartarak dinlenme hem de Tuncay Görülmedik’in harika lezzetleriyle buluşmamızı sağladı. Kendisine teşekkür ederiz” dedi. Sakarya’da köfteye ayrı bir lezzet katan Tuncay Görülmedik, “Uzun yıllar yemek sektöründe hazır bulundum. Elde ettiğim tecrübe ile Hızırtepe’de işyerimizi açtık. Bizi ziyaret eden Op. Dr. İzmirli ve halk54.com ekibine hizmet etmek bizim için zevkti” dedi.

Hızırtepe Bağlar Mahallesi Şehit İlhan Aras Caddesi No: 25 Erenler'de hizmet veren Görülmedik Izgara'daki lezzet durağı fotoğraf çekimiyle son buldu.