'Hayallerinizi söyleyin, biz gerçekleştirelim' sloganıyla Elenora Deluxe Sakarya Güzellik Merkezi, yenilenen yüzüyle Adapazarı Çark Caddesi'ndeki yeni yerinde gerçekleşen açılış töreniyle hizmete başladı. 

Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi Çark Caddesi numara 49 daire 7 adresinde yeni yüzüyle Sakaryalı kadınların hizmetine giren Elenora Deluxe Sakarya Güzellik Merkezi'nin açılışına AK Parti Adapazarı Belediye Meclis üyesi Nilgün Akman, Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, Elenora Deluxe Güzellik Merkezi Bölge Müdürü Şebnem Erda, Elenora Deluxe Güzellik Merkezi çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Elenora Deluxe olarak yenilenen cihazlarla  lazer epilasyon, cilt bakımı, cilt yenileme, kavitasyon ve kaş kontör hizmeti vereceklerini belirten Elenora Deluxe Güzellik Merkezi Bölge Müdürü Şebnem Erda, Elenora Deluxe'nin kendini özel ve güzel hissetmek isteyen bayanların yeni adresi olacağını söyledi.

Gençleşmek ve güzelleşmek isteyen tüm bayanları güzellik merkezine davet eden Elenora Deluxe Güzellik Merkezi Bölge Müdürü Şebnem Erda, "Türkiye genelinde toplam 75 şubeye sahibiz. Elenora Deluxe olarak bugün sıfırdan başlıyoruz. Sakarya'nın bayanları için salonumuza yenilikler de getirdik. Elenora Güzellik Merkezi Uzman estestisyenlerimizle, güler yüzlü personelleriyle, steril bir ortamda sağlıklı güzellik için cildinize hak ettiği değeri veriyoruz. Bizim işlemlerimiz lazer epilasyon. Zayıflama paketlerimiz var. Kırışıklık tedavimiz var. Yani bir bayanın kendisiyle ilgili nasıl bir profili varsa buraya gelerek istediği her türlü problemine çözüm bulabilir. Hafta içi 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyoruz. Randevu sistemiyle çalışıyoruz. Sakaryalı bayanları salonuma bekliyorum" dedi.

Elenora Deluxe Güzellik Merkezi Sakarya Şube Müdürü Merve Gülçe ise "Cilt bakımından tutun lazer epilasyona kadar hanımların her şeyiyle ilgileniyoruz. Bize gelen müşterilerimiz cilt bakımından başlayıpta kavitasyon zayıflama, en son da lazer epilasyonunda noktalıyoruz. Kavitasyon ve pasif cimnastik cihazlarımız var. İkisinden de çok talep alıyoruz. Çok yoğun seanslarımız var ama  güzel sonuçlara gidiyoruz. Biz 15-20 seans veriyoruz. Seanslarımız haftada 4 günden oluşuyor. Sıfır cihazlarla hizmete başlıyoruz ve bütün Sakaryalı hanımları da bekliyoruz." diye konuştu.

Elenora Deluxe Güzellik Merkezi Sakarya Şubesi
Adres:
Cumhuriyet Mahallesi, Çark Caddesi, NO:49 D:7 KAT:3 Adapazarı/Sakarya
Telefon: 0552 607 9943

İnstagram: https://www.instagram.com/elenoradeluxe/