KONUT SEKTÖRÜNÜN GÜVENİLİR MARKASI
Sakarya’da uzun yıllardır kaliteli konutun güvenilir adresi olan Erva İnşaat Serdivan Aralık’ta Villa Erva Projesi ile konut sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Serdivan’da hem şehir içinde hem şehir stresinden uzakta kaliteli bir yaşam alanı olarak planlanan Villa Erva, site içi müstakil yaşam konsepti ve her villanın kendi özel yaşam alanı ile dikkat çekiyor.


 
VİLLA ERVA
Toplam 5350 metrekarelik alana sahip olan vizyon projede 750 metrekare kişisel alanlar üzerinden 280 metrekare villalar inşa ediliyor. Projede her villanın kendi havuzu, elektrikli araç şarj altyapısı bulunuyor. Çocuklar özel hazırlanan adventure çocuk parkı da Villa Erva projesini farklı kılan özelliklerden.
 
YENİ BİR YAŞAM ALANI
3 metre 30 santimetre tavan yüksekliği ile sahiplerine ferah bir iç yaşam alanı deneyimi sunan Villa Erva’da, her binada yerden ısıtma, çamaşır odası ve site genelinde 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti de bulunuyor. Serdivan Aralık mevkinde inşa edilen Villa Erva, Serdivan AVM ve Cadde54’e 4 dakika mesafede bulunuyor. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0264 272 44 54 - 0532 682 96 63 numaralı telefonu arayabilir ve www.villaerva.com adresinden projeyi inceleyebilirsiniz. Proje hakkında tüm detaylar için ise Erva İnşaat’ın satış ofisine gelmeniz mümkün.