BEBEK DOSTU HASTANE
Bebek dostu hastane olan Özel Medar Hastanesi Sakarya, anneleri bilinçlendirmeye devam ediyor. 4 Kurdan oluşan Gebelik Okulu programı kapsamında annelere Covid 19tedbirleri uygulanarak yüz yüze eğitimler de veriliyor. Özel Medar Hastanesi Sakarya Kadın Doğum uzmanları tarafından doğum öncesi ve sonrası, normal doğumun önemi gibi konularda bilgi verirken Anestezi Uzmanları ise ağrısız normal doğum nedir hakkında bilgilendirmede bulunuyor.
 
GEBELİK OKULU
Özel Medar Hastanesi Sakarya ebeleri ise doğum sürecine hazırlık, bebeğin çantasında bulunması gerekenleri katılımcı annelere anlatıyor. Anne sütünün önemi ve bebekler de ilk yardım bilgilendirmesini bebek hemşireleri verirken diyetisyenler ise doğum öncesi ve sonrası beslenme nasıl olmalı ile doğru bilinen yanlışlar konusunda detaylı bilgiler veriyor.
 
BİLGİLER VERİLİYOR
Gebelik Okulu kapsamında ayrıca psikologlarımız tarafından anne ve bebeğin yeni hayata uyumu- lohusa depresyonu, çocuk hastalıkları uzmanları tarafından bebeklerde aşı takvimi ve hangi hallerde hekime başvurması gerektiği ayrıca da fizik tedavi uzmanı da gebelik dönemi egzersizlerinin önemi ve uygulanması hakkında bilgiler veriyor.