Konuyla ilgili konuşan Birlik Vakfı Gençlik Teşekkülü Genç Birlik Genel Başkanı Mustafa Alkan, “Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanımız Arif Alperen Akkaya Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretimizle birlikte Genç Birlik Sakarya Başkanlığına gelen Ömer Özcan kardeşimize hayırlı hizmetler nasip olsun” dedi.

Genç Birlik Sakarya Şube Başkanı Ömer Özcan konuya dair yaptığı açıklamada, “Genç Birlik Sakarya Şube Başkanlığı görevini tarafıma tevdi eden Genel Başkanımız Mustafa Alkan ve Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanımız Alperen Akkaya’ya teşekkür ediyorum. Vakıfçılık ve dayanışma kültürünün çok yaygın şekilde görüldüğü güzel şehrimiz Sakarya’da omuz omuza verip bugüne kadar örülmüş duvarlara bir tuğla da bizler koyma gayretinde olacağız. Söz söylemekten ziyade, ortaya iş, hareket, eylem oluşturmak bizlere daha çok yakışacağından kısa zaman içerisinde harekete geçip çalışmalarımızla örnek olacağız. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Birlik Vakfı Sakarya Şubesi resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadeler kullanıldı, “Genç Birlik Sakarya Şube Başkanlığına Ömer Özcan atanmıştır. Kendisini tebrik eder, görevinde muvaffakiyetler dileriz.”