Sakarya Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğüne  GSB yurtlarında eş zamanlı olarak öğretmenler günü kutlamaları yapıldı. Yurtlarda kalan öğrencilere yönelik kurslarda görev alan öğretmenler yurtlara davet edildi.

Hendek Yurt Müdürlüğü, 24 Kasım öğretmenler gününüze özel konferans salonunda etkinlik düzenledi. Hendek Eğitim Fakültesinde okuyan ve GSB yurdunda kalan geleceğin öğretmen adaylarının günleri yurt yönetimi tarafından pasta keserek kutlandı ve öğrencilere günün anısına kitap ayracı hediye edildi. Kurs gitar ve saz hocaları tarafından mini bir konser verildi.

Sakarya Yurt Müdürlüğü,yurtlarında kalan öğrenciler kurs öğretmenlerine kendi elleriyle pasta hazırladılar ve pastaları öğretmenleri ile birlikte keserek 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladılar.

Geyve Yurt Müdürlüğü, tarafından kurs öğretmenleri yurda davet edilerek pasta kesildi ve Yurt Müdürlüğü tarafından hediye taktim edildi.

Sapanca Yurt Müdürlüğü, kurs öğretmenlerine yurtta ağırlayarak ikramda bulundu ve öğretmenler gününü kutladı ve şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ıda unutmayarak yad ettiler. Öğretmenlerinede anahtarlık hediyesi taktimi yaptılar.

Arif Nihat Asya Yurt Müdürlüğü, Eğitim Fakültesinde okuyan öğretmen adaylarından oluşan Muallimhane projesi öğrencilerinin katıldığı derse sürpriz yaparak öğretmenlerinin ve geleceğin öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutladılar.

Abdurrahman Gürses Yurt Müdürlüğü, Hendek Eğitim Fakültesinde okuyan GSB yurdunda kalan öğrencilere sürpriz yaparak öğretmenler gününü kutladılar ve kitap hediye ettiler.

Akyazı Yurt Müdürlüğü, yurtta kalan öğrenciler farkındalık oluşturmak için bir araya gelerek öğretmenler gününe özel bir klip çalışması yaparak tüm öğretmenlerin 24 kasım öğretmenler gününü kutladılar.

Karasu Yurt Müdürlüğü, yurtta kalan öğrenciler yurt yönetimi ile birlikte emekli öğretmenlere vefa ziyaretinde bulunarak öğretmenler gününü kutladılar.

Sabahattin Zaim Yurt Müdürlüğü, öğrencileri ile Öğretmeler Günü münasebetiyle Fatma Özkan İlköğretim okulunu ziyaret ederek öğretmenler gününü tebrik ettiler.

Rahime Sultan Yurt Müdürlüğü, yurtda görev alan öğretmenlere yemek daveti vererek hediyeler ile öğretmenler günlerini kutladılar.