www.halk54.com yayın hayatına sıkı bir şekilde girdiğini ve ilgiyle takip ettiğini belirten Tarih Yazarı ve gazeteci İrfan Nişancık,” Sakarya basınına yeni bir soluk getiren halk54.com gerçekten de Sakarya’nın Haber Kaynağı olma yolunda ilerliyor” dedi.

Geçen yazarlardan Gamze Karadağ da sitemizi ziyaret etti. Aynı zamanda sitemizin köşe yazarlığını da yapan Karadağı, “ halk54.com ailesine katılmanın ve köşe yazmanın mutluluğunu yaşıyorum. Objektif, tarafsız, cesur ve ilkeli habercilik anlayışıyla yayın hayatına giren halk54ı.com ailemize başarılar diliyordum” dedi.

Sakarya basının genç kalemlerinden Necef Necibe Ayyıldız sitemizi ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Sakarya basının güçlük ve hareketli olduğunu anımsatan Ayyıldız, halk54.com’un şehrin tıklanan haber portalları arasında yerini aldığını belirtti.

Efe Medya Grup Planlama Uzmanı Sinan Demiralay ile Efe Medya Grup Genel Koordinatör Yılmaz Gümüş halk54.com ailesini ziyaret edenler arasında yerini aldı. Haber portalları arasına yeni bir soluk olarak katılan sitemizle ilgili konuşan Demiralay, “İlgi ve merakla takip ediyoruz. Meslek dayanışması noktasında da elimizden gelini yapmaya hazırız” dedi.

Önümüzdeki hafta test yayınından normal yayın süreciğine geçileceği bilgisini veren halk54.com Genel Koordinatörü Murat Uygun ise, “Sitemizi bizzat ziyaret ederek, haberlerimizi tıklayarak, telefon veya sosyal medya aracılığıyla bize destek veren herkese en derin saygılarımızı sunarız” dedi.