HALK54.COM/HABER MERKEZİ
Halk54.com Genel Yayın Yönetmenimiz Hüseyin Cumalı, geçtiğimiz 2 Aralık'ta hastalığa bağlı belirtiler göstermesi üzerine yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Testinin pozitif çıkması sonrası evinde izole altına alınan Cumalı, sevenlerine çektiği video ile hastalığı atlattığını belirtti.

Karantina sürecini evde tamamlayarak Kovid-19'u geride bıraktığını söyleyen Cumalı, hastalığı süresince kendisini arayanlara da teşekkür ederek herkesi maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya çağırdı.

"ARAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Cumalı, "Kovid-19'a yaklaşık 14 gün önce yakalandık. Çok şükür başarılı bir tedavi sonrasında dün itibariyle Kovid-19 hastalığını geride bıraktık. Bir doktor kontrolünden geçeceğim, ondan sonra da inşallah işimin başına döneceğim. Bu süreçte gerek telefonla, gerek sosyal medya yoluyla, gerek değişik değişik iletişim araçlarıyla halimi hatrımı soran, beni yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza, arkadaşlarımıza, bizi seven herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

"RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN"
Kovid-19 salgınının bir an önce bitmesini ve bu günlerin geride kalmasını dileyen Cumalı, "Zor bir hastalık, zor bir süreçti ama çok şükür geride kaldı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Deyim o ki, inşallah bu günler geride kalır, aşıyla beraber bu günler kötü ama anılarda kalır diyelim." diyerek sözlerini noktaladı.