Sapanca gölü kenarında yapılan açık hava kır düğününe Karagöz ve Acar ailelerinin yakınları ile AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habip  Korkmaz, Yargıtay Üyesi Mustafa Can Korkarer, Sakarya Baro Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, İstanbul Anadolu Adliyesi 12. Ağır Ceza Başkanı Yaşar Barutçu, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlarından Deniz Barutçu, Hakim Fatma Aydemir, Hakim Yunus Karabıyıkoğlu, iş adamı Metin Corut, Engin Dağıtmaç, Nazif Çakıroğlu, Volkan Çakıroğlu, Şadi Çakıroğlu, Av. İhsan Yalçınkaya, İbrahim Şahin ve sivil toplum temsilcileri katıldı.

Güzel bir havada gerçekleşen muhteşem düğün töreninde genç çiftlerin nikahını damat Fırat Karagöz’ün yakın arkadaşı olan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kıydı.

Merve ve Fırat çiftine mutluluk dileyen Başkan Babaoğlu, düğün merasimine katılan yüzlerce konuğun huzurunda atılan imzaların ardından evlilik cüzdanını taktim etmesi için aynı zamanda nikah şahidi olan Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye verdi. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyen Başsavcı Köse,  Allah mesut ve bahtiyar eğlesin dileğiyle evlilik cüzdanını genç çiftlere takdim etti.

MHP eski il yöneticisi, Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu İcra ve Danışma Kurulu Üyesi Fırat Karagöz, mutlu gününde yanında olanlara tek tek teşekkür ederek, "Bu süreçte desteğini esirgemeyen İş Adamı Serkan ay abime teşekkür ederim. Fatih Can abime teşekkür ederim. Her daim yanımda olan abilerim Engin dağıtmaç ve Çakıroğu Ailesi abilerime çok teşekkür ederim. Faruk Bayraktar'a, Kenan Karaca'ya, Mükerrem Koç'a teşekkür ederim" dedi.