Lezzet dünyasının tanınmış ismi Zafer Şentürk tarafından Arifiye Hanlı Mahallesi Dörtyol PTT kargo Dağıtım Merkezi yanında hizmete açılan Sanayi Adana Kebapçısı kaliteli, hijyen ve lezzetiyle ön plana çıktı. Kebap çeşitleri konusunda ses getiren Şinasi Gönültaş’ın hazırladığı birbirinde leziz kebapların servis edildiği mekana Kuru Fasulye yemek için gelenlerin sayısı hiçte az değil.

Koronavirüs nedeniyle bütün tedbirleri aldıklarını ve sosyal mesafeye önem verdiklerini belirten Sanayi Adana Kebapçısı sahibi Zafer Şentürk, “Kaliteden ödün vermeden, hijyen ön planda ve içine sevgimizi katarak hazırladığımız yöresel yemekler ve kebap çeşitlerimizi çok şükür lezzet düşkünleri beğeniyor. Organik ve taze ürünlerle hazırladığımız yemek çeşitlerimizi misafirlerimize hesaplı sunmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Kebap kültürünün yemek sektöründe çok farklı bir yeri olduğunu belirten ustabaşı Şinasi Gönültaş ise “Kebap çeşitlerimizi bir gün önceden yaptığımız hazırlıklarla ızgara safhasına taşıyoruz. Yine kebap ızgaraya geldikten sonra bunun pişirilmesi de ayrı bir sanattır. Izgara aşaması özel bir yetenek gerektirir. İçine sevgimizi ve hünerlerimizi kattığımız işyerimize gelen misafirlerimiz buradan mutlu ayrılması bize en büyük mutluluğu veriyor” dedi. 

Kuru Fasulye’yi İspir’den getirtilen ürünlerle yaptığını da anımsatan Ustabaşı Gönültaş, “Kısık ateşte pişirdiğimiz İspir Fasulyesi çok beğeniliyor. Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden misafirlerimize fasulyecimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi. Sanayi Adana Kebapçısına gelmek  ve yer ayırmak isteyenlerin 0 264 300 1 900 telefondan kendilerine ulaşabileceğini belirten Gönültaş, akşam 18.00’e kadar hizmet verdiklerini belirtti.