İşyerinin kapılarını Halk54.com’a açan ünlü kuaför yine yoğun bir çalışma temposu içinde sorularımızı yanıtladı. Stüdyo çalışmalarının İstanbul pendik’te olduğunu belirten Kemal Doğulu, İstanbul’un karşı şeridine geçmek yerine Sapanca’ya yerleştiğini belirtti. Sakarya’da sıkı dostları olduğunu belirten Doğulu, “Sakaryalı çok müşterim vardı. Onlar bana geliyordu. Burada işyeri açtım ben onlara geldim” dedi.

Ülke genelinde başka işyerleri de açtığını açmaya devam edeceğini belirten Doğulu, Halk54.com Genel Koordinatörü Hüseyin Cumalı’nın  “Sonbahar’da saçlar nasıl olmalı” sorusunu kendi elleriyle yaptığı saçlarla canlı canlı gösterdi. Sıcak ve bal köprüğü renkleri terncih ettiğini söyleyen Doğulu, “Sıcak renkler ve geçişler tercih ediyorum. Saçlarda güneş açmış gibi doğal olmalıdır” dedi.

Serdivan’ı da çok sevdiğini belirten ünlü modacı, Cumalı’nın “Sakarya’nın ıslama köftesini seviyor musun” sorusu üzerine Doğulu, “ Ben annem köftesi bile sevmem ama Sakarya’yı çok sevdim. Serdivan’ı tanımaya başlardım. Herkesi bekliyorum. Çıkın çıkın gelin” dedi.