Edinilen bilgiye göre, Taraklı’ya yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Göynük Ekinciler köyünde yaşayan Ayşe Çetin koronavirüs şüphesiyle Sakarya’da hastaneye kaldırıldı. Ayşe Çetin’in yapılan Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığı ve bir süredir Sakarya'da tedavi gördüğü öne sürüldü. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Çetin yapılan tüm müdahalelere rağmen dün kurtarılamadı.

Oğlu Sosyal medyada paylaştı

Adapazarı’nda yaşayan oğlu annesinin ölüm haberini sosyal medya adresinden duyurdu. ‘’Her nefis elbette ölümü tadacaktır. Allah’tan geldik ona döneceğiz. Annem Ayşe Çetin Coronavirüsün yol açtığı Akciğer Zatürresi nedeniyle tüm müdahalelere rağmen bugün rabbine kavuştu. Hepimizin başı sağ olsun. Rabbim rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun dua edin.’’ dedi.

 Ünlü İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’da sosyal medya adresinden başsağlığı diledi

İlahiyatçı, yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngeloğlu’da sosyal medya adresinden annesini kaybeden arkadaşı İbrahim Çetin için başsağlığı mesajı yayınladı. Döngeloğlu mesajında’ Aziz dostum ve çok muhterem İbrahim Çetin hocamızın muhterem annesi Hacı Ayşe annemiz korona tedavisinde bugün rabbine kavuşmuştur. Rabbim gani gani rahmetler eylesin. Hacı Ayşe annemizin mekanı cennet olsun. Şehadet ecri, makamı bahçeylesin, nur içinde yatsın. Taksirini af eylesin. Hocamıza ve tüm aile halkına sabırlar diliyorum. Metanetler ve başsağlığı diliyorum. Merhume Ayşe annemizin ve tüm ahirete göçmüş ölmüşlerimizin ruhu için El Fatiha’’ yazdı. Ayşe Çetin’in ölümünden sonra aileden 5 kişi daha Bolu’daki hastanelerde tedavi altına alındığı öğrenildi.

(Medyabar)