HALK54.COM
Bir süre önce koronavirüse yakalanan ve tedavi için hastaneye yatırılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi Meclis üyesi İYİ Partili Ahmet Özbudak, geçtiğimiz günlerde durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakımda entübe edildi. Yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Özbudak, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Vefatı ile sevenlerini ve yakınlarını yasa boğan Ahmet Özbudak için bugün Karapürçek'te Kovid-19 tedbirleri alınarak cenaze töreni düzenlendi. Ahmet Özbudak, alınan helallik, kılınan cenaze namazı ve yapılan duaların ardından görevliler tarafından Karapürçek Kızılbayır Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Ahmet Özbudak’ın cenazesine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Akyazı İlçe Başkanı Fatih Çakmak, Belediye Meclis Üyeleri ile yakınları ve sevenleri katıldı.