Serdivan Kampüs kavşağında inşa edilen Sakarya’nın en yeni, adı gibi lüks ve en konforlu oteli Luxon Hotel’in açılışı gerçekleşti. Kenan Kotan ve Murat Kotan kardeşlerin yaptığı ve hizmete kazandırdığı otel görkemli bir açılışla hizmete açıldı. 65 odası, 140 yata, 2 toplantı salonu bulunan otelin açılışına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualar ve kurdele kesimi ile açılışı yapılan otelin açılışında konuşma yapan Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce, “Açılışını yaptığımız otelin şehrimizi hayırlı olsun. Şehrimize bir aktivite kazandırdıkları için sahiplerine teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı.

Otel ortaklarından olan Kenan Kotan, “Bizi böyle bir günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Çok uzun yıllardır iş hayatının içerisindeyiz. Karasu’da başlayıp Serdivan’da devam eden bir yolumuz oldu. Para kazandık, para kaybettik ama bugün geldiğimiz nokta da şunu görüyorum çok büyük dostluklar, arkadaşlıklar kazanmışız. Bugün gelenleri görünce çok onur duydum ve duygulandım. Allah hepinizden razı olsun. Otelimizi gezen arkadaşlardan aldığımız yorumlar bizleri çok mutlu etti. Otelimiz şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.