AYDA 69,90 LİMİTSİZ ADSL
Özellikle altyapısı olmayan bölgelere yönelik sunduğu Air Fiber internet çözümleri ile Sakarya’nın internet sorununu ortadan kaldıran Myfi, yeni dönemde ADSL, VDSL ve Fiber İnternet paketlerini de hizmet sundu. Ayda sadece 69,90 TL’den başlayan fiyatlarla ADSL paketleri veren Myfi, ayrıca müşterilerine limit ve taahhüt gibi koşulları şart koşmuyor. Yani Myfi ADSL paketleri ile kullanıcılar limitsiz ve özgür interneti uygun fiyata kullanabiliyor.
 
ÇÖZÜM MYFİ
Myfi’de tüm kullanıcılar içi özel çözümler bulunuyor. Eğer bölgenizde internet altyapısı yoksa Myfi altyapı sorununu tarihe sokan Air Fiber internet hizmeti verebiliyor. Yani hat ve altyapınız olmasa bile interneti kesintisiz kullanabiliyorsunuz. Myfi ayrıca ADSL ve VDSL internet ile yüksek hızda ve taahhütsiz interneti kullanıcılarına sunuyor. Myfi’de ayrıca uydu interneti ve Fiber İnternet hizmetleri de yer alıyor.


 
NASIL MYFİ’Lİ OLABİLİRİM
AKK’siz ve altapısız internet imkanı sunan Myfi, ADSL, VDSL ve Uydu İnterneti ile şirketlere yüksek upload çözümleri, simetrik internet paketleri ve Metro Ethernet hizmetleri veriyor. Myfi ayrıca kullanıcılarına belli bir kotayı aştıklarında internetin kesilmesi gibi seçenekler sunmuyor ve özgür internet sağlıyor. Sakarya’da altyapısız internetin adresi Myfi’de ayda 65 TL’den başlayan fiyatlarla Sabit ücret ve  taahhütsüz abone olmak için 0850 500 0850 numaralı telefondan ve www.myfi.com.tr adresinden bilgi almak mümkün.