// Aleyna Nur Çapar //

Erenler Payidar tesislerindeki 1. yıl kutlamasının ev sahipliğini yapan imtiyaz sahibi Turan Ali Şafak, sitenin kuruluşuyla ilgili kısa bilgiler verdi. Sakarya'da 5 yıldır emlakçılık yaptıktan sonra ani bir kararla haber sitesi açtığının anımsatan Şafak, sitenin Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda eşi Gamze Şafak'ı kürsüye davet etti.

Hızlı ve objektif habercilik için mücadele ettiklerini belirten Genel yayın Yönetmeni Şafak, “Günümüzün trendi olan internet haberciliğinde önemli olan hızlı ama doğru haberdir. Biz haber ailesi olarak bu doğrultu da çaba sarf ediyoruz. Bizimle birlikte mesai harcayan, bize destek veren, sitemizi ziyaret eden herkese teşekkür ederim. Müsaadenizle eşim Turan Ali Şafak’a da bir teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bize büyük desteği var” dedi.

Kürsüden mutluluk gözyaşlarıyla inen Gamze Şafak ayakta alkışlanırken, Filiz Toklu, Ebubekir Erbakan Yaşar, Rabia Nur Küçük, Sonita Vaziri, Okan Onur, Ömer Faruk Bürtek, Sibel Nur Koçak, Yusuf Kuru ve Kübra Koçak'tan yazar kadrosu ve bazı davetlilere plaket takdim edildi.

1. yıl kutlamasına Sakarya Ticaret Borsası Özel Kalem Müdürü Semih Kınalı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Yüksek Ziraat Mühendisi İsmail Baş, AK Parti Erenler eski Belediye Meclis Üyesi Semiha Bafralıoğlu, Sakarya Kırımlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye'deki Kırım Dernekleri'nin Basın Sorumlusu Nedim Ergün Kırımlı ile Taka Gazetesi Sakarya Bölge Temsilcisi ve LC Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Levent Candan katıldı.

Gecenin sonunda şarkıcı Akif Yener kısa bir konser verdi.