Düğün, nişan, sünnet, bayram sabahları, futbol maçları gibi önemli günlerde silahlarla havaya ateş açılan Sakarya’da artık Poligonyum var. Silah tutkunları için son derece modern bir şekilde dizayn edilen Poligonyum’da aynı anda 7 kişi 25 metreye ateş edebiliyor. Uzman bir ekibin görev aldığı poligon teknolojinin bütün imkanlarıyla donatıldı.

Tavandan çağırmalı hedef sistemleri, hedefe zoom yapabilen Mobese kameraları, ses geçirmez yalıtımlı duvarlarla silah tutkunlarının hizmetine sunulan Poligon’da güvenlik ön planda tutuluyor. Gerek silah gerekse Pandemi ile ilgili alınan tedbirlerin en üst seviyede bulunduğu Poligonyum’da uzman atış eğitmenleri ayrıca eğitim de veriyor.

Poligona ait tabanca ve mermilerle 18 yaşından büyüklere hizmet verilen Poligonyum’da dinlenme, bekleme alanları da misafirlerin hizmetine sunuldu. Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi Bahçıvan Sokak’ta hizmete giren poligonun bir başka özelliği ise şehir merkezinde hizmet vermesi oldu. İş çıkışı yürüme mesafesinde bulunan poligonunda silah tutkunlarının aradığı bütün özellikler bulunuyor.