Sakarya’nın Arifiye İlçesi sınırlarında yapımı tamamlanan otel bugün geniş bir katılımla açıldı. Sakarya Vali Yardımcısı Bekir Dinkırcı, Sakarya Büyükşehir Belediyle Başkanı Ekrem Yüce, iş, siyaset, spor, turizm, basın, sağlık, eğitim camiasının önde gelenin katıldığı açılışta Ariefi Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu da hazır bulundu.

Radisson Blu Hotel Sakarya Genel Müdürü Uğur Ofluoğlu, “Sakarya’da hizmete giren yeni otelimizde konuklarımızı ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Türkiye’nin pek çok seçenek sunan bu güzel bölgesinde harika bir ekiple konuklarımıza unutulmaz deneyimler yaşatmaya hazırız” diye konuştu.

Radisson Blu Oteller zincirinin Türkiye'deki 27. otelini olan “Radisson Blu Otel”de toplam 139 lüks ve modern oda ile süiti bulunan Radisson Blu Hotel’de bir spor salonunun yanı sıra fitness alanı, kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, buhar banyosu, sauna ve kişisel bakım programları sunuyor. Allegro Restaurant, dünya mutfağından lezzetler servis ederken terasta bulunan Blu Bar'da keyifli vakit geçirmek mümkün. Otelde ayrıca en ileri teknolojilerle donatılmış 800 metrekarelik toplantı ve etkinlik alanı bulunuyor.