// Adnan Turgay Özbalkan //

Adapazarı 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı, Sakarya Yenikent Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve 15 Temmuz Milli irade Derneği Genel Başkan Yardımcısı Yunus Özçelik; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Ahmet Minder ile Sakarya protokolünün katılımıyla biricik kızı Kübra Özçelik’i evlendirdi.

Türkiye’nin önemli isimleri
15 Temmuz Camili Muhtarı Yunus & Zerrin Özçelik çiftinin güzel kızı Kübra Özçelik ile Aslen Aydınlı’lı olan M. Zakir & Canan Aksu çiftinin Avukat Adayı olan yakışıklı oğlu Eren Salih Aksu; Korucuk Ulubey Tesisleri’nde gerçekleştirilen dillere destan muhteşem nikâh töreni ile evlendi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin nikâhını kaydığı Kübra & Eren Salih Aksu çiftinin nikâh şahitliklerini ise; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Ahmet Minder, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AKP Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, İstanbul Vali Yardımcısı Fatih Çilekli, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Dursun, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Fiskobirlik Başkanı Lütfü Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Diyanet-Sen’in Eğitim ve Sosyal İşler Genel Başkan Yardımcısı Ali Güzeldal, AKP İl Başkanı Yunus Tever ile Özçelik Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Özçelik üstendi. İçişleri Bakanı Süleyman soylu, yolladığı çelenk ve çektiği telgrafıyla genç çifte mutluluklar diledi. Törende; iş, siyaset, medya, spor, stk, sağlık, askeri camiasından tanınmış isimlerde yer aldı. 

Başkan’dan çifte Kur’an-ı Kerim
Yahya Bakır’ın sunduğu nikâh töreni sonrası bir konuşma yapan Özçelik Ailesi’nin yakın dostu olarak bilinen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; genç çifte tavsiyelerde bulunarak, en az 5 çocuk yapmalarını önerdi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ise evliliğin dinimizdeki önemi ile ilgili bilgiler vererek, yaptırdığı nikah duasının ardından Kübra & Eren Salih Aksu çiftine; Kur’an-ı Kerim hediye ederek, nikâh cüzdanını takdim etti. Genç çift; 28 Haziran 2021 Pazartesi günü Efeler Aydın'da Vale Park’ta ikinci bir düğün gerçekleştirecek.