HALK54.COM
Sakarya'da kış aylarının başlamasıyla koronavirüs vaka sayısında yüzde 100 artış yaşandığını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Bakan Koca'nın açıklamalarının ardından Sakarya'da ölüm haberleri peş peşe gelmeye başladı. Acı haberleri peş peşe getiren koronavirüs, yuvalara ateş düşürdü. 

2 ÇOCUK BABASI KORONAYA YENİLDİ
Önceki gün Geyve ilçesinin Ilıca köyünden olan ve İzmit'te yaşayan 2 çocuk babası Mehmet Liman, yaklaşık 17 gündür koronavirüse bağlı olarak tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan emekli ağır araç şoförü olan Mehmet Liman, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mehmet Liman'ın bacanağı olan Geyveli kahveci esnafı Ekrem Yıldız'ın da 20 gün önce koronavirüse bağlı olarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. Liman'ın cenazesi dün ikindi namazına müteakip Geyve'nin Ilıca Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

ESKİ TARIM MÜDÜRÜ ÇAKAR KORONA KURBANI
Sakarya'da uzun yıllar Tarım İl Müdürü olarak görev yapan şehrin tanınmış isimlerinden Abdurrahman Çakar da bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaklaşık 10 gündür yoğun bakım servisinde tedavi gören ve dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yuman Çakar'ın cenazesi bugün Serdivan'daki evinin önünde kılınacak namazın ardından aile mezarlığında toprağa verilecek. 

ARİFİYE'DE KORONADAN BİR ÖLÜM DAHA
Arifiye Arifbey Mahallesi'nde yaşayan 62 yaşındaki Mustafa Niş, bir süre önce koronavirüs belirtileri göstermesi üzerine kaldırıldığı hastanede yapılan testi pozitif çıktı. Hastanede tedavi altına alınan ve durumu ağırlaşan 62 yaşındaki Niş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Niş'in ölümü yakınlarını ve sevenlerini yasa boğarken, cenazesi bugün evinde alınacak ve kılınacak cenaze namazının ardından Serdivan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.