Yurt genelinde sıcak ve kurak seyreden hava durumu geride kaldı, Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girmeye başladı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre yağış günlerce sürecek, ilerleyen günlerde sıcaklıklar hızla düşecek. Sakarya'da önümüzdeki 5 gün boyunca yağmur bekleniyor, ardından kar ülke gündemine girecek.

Birçok ilden gelen kuraklık haberleri ve mevsim normallerinin çok üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yurda giriş yapan yağışlı hava dalgasıyla birlikte geride kalıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahmin haritasına göre önümzdeki günlerde yurdu soğuk ve yağışlı bir hava bekliyor.

SAKARYA'DA YAĞIŞLAR GÜNLERCE SÜRECEK
Sakarya'da yağışlar önümüzdeki hafta sonuna kadar etkili olmaya devam edecek. Hafta ortasından itibaren sıcaklıklar hızla düşmeye başlayacak.

KAR YAĞIŞI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Hafta ortasından itibaren tüm yurtta düşüşe geçecek sıcaklıklarla birlikte kar yağışı da ülke gündemine girecek. 4 gün sonra yurdun birçok şehrinde kar yağışı kendini göstermeye başlayacak. Önümüzdeki hafta sonu Sakarya'da da kar yağışı görülme ihtimali bulunuyor.