Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekliyor. Sakarya’da ilk mağazasını 11 Haziran’da Cadde 54 AVM’nin 1. Katında açmaya hazırlanan Evidea, tüketicilere farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

11-27 Haziran tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyası, elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim kazandırıyor.

Ev dekorasyonunda her ihtiyacı karşılamaya yönelik ürünleriyle kalitesinden ödün vermeyen Evidea, her yaşa ve her tarza hitap ediyor. Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi ve markalı ürünlere erişim imkanı sunan Evidea, en trend ve en uygun ürün politikasıyla kadınların tek adresi oluyor.

5 yıl içinde 110 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Evidea, güçlü organizasyon yapısı ve deneyimli kadrosuyla ev ve yaşam sektörünün lider markalarından olmaya devam ediyor.