Dünyanın bir çok ülkesinde lüks olmaktan çok günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yerini alan masaj, Sakarya’da da uzman ellerde günlük yaşamın bir parçası olarak yerini aldı. Profesyonel bir ekiple hizmet veren A Dıamond Hotel Welness & SPA İşletmecisi Fatma Demir, “Masajda önemli olan uzman bir ekip tarafından tamamen hijyen bir ortamda hizmet almaktır. Ayrıca işi bilmeyen bir kişinin yaptığı masaj yarar yerine zarar verebilir” dedi.

Günlük yaşantının stresinden, bitkinliğinden, yorgunluğundan kurtulmak başta olmak üzere bir çok noktada insan yaşamına büyük faydası olan masaj, bir çok ülkede sıradan yaşantının bir parçası olarak yerini aldı. Masajın bir anlamda yenilenmek olduğunu belirten A Dıamond Hotel Welness & SPA İşletmecisi Fatma Demir, “Masaj, sadece keyif için yaptırılan bir sanat değildir. Vücuda pek çok faydası da bulunur” dedi.

İşini bilen ellerde yapılan masajın kan dolaşımını hızlandırdığı gibi vücuttaki dokuların yenilenmesi gibi bir çok noktada faydası olduğunu belirten Fatma Demir, günümüzde birçok yerde bilinçsiz şekilde masaj yapıldığına da dikkat çekti. Bilinçsiz ve uzman olmayan ellerle yapılan masajın fayda yerine zarar vereceğini de anımsatan Demir, “Masajı uzman masöz veya masör fizyoterapistler uygulamalı” diye konuştu.

Masajın bir çok faydasının yanı sıra depresyonu yatıştırdığını, insanı bir hale getirdiğini, ruhsal bir arınmaya kadar bir çok faydası bulunduğunu dile getiren Fatma Demir, “İyi bir masaj bağışıklık sistemini güçlendirir. Ağrıların azalmasına yardımcı olur. Düzenli masaj terapisi alan kişiler stresten, depresyondan kurtulur. Bu yapılan istatistiklerle de kanıtlanmıştır” diye konuştu.

Kaliteli yaşayan insanların masajın yanı sıra kişisel bakımına da büyük önem verdiğini belirten Fatma Demir, “Biz, uzman ellerde hayat bulan masaj kadar SPA Merkezin kalitesinde de iddialıyız. İyi bir masajla birlikte sauna ve Türk Hamamı hizmeti de sunuyoruz. Bütün bunları yaparken taviz vermediğimiz tek yanımız hijyendir. Covid-19 ile birlikte Pandemi önlemlerine büyük önem veriyoruz. Bu noktada personelimizin hizmet içi eğitimlerini tamamladık. Yine masaj odaları, sauna, Türk Hamamı ve bekleme yapılan yerlerde Pandemi önlemlerini en üst seviyede tutuyoruz” dedi.
Dere şırıltısı, kuş cıvıltısı, göl ve ormanın buluştuğu doğa harikası bir tesiste Welness & SPA hizmete verdiklerini sözlerine ekleyen Fatma Demir şunları kaydetti, “Oldukça modern ve rahatlatıcı konsept ile hazırlanmış olan Masaj odası, Türk hamamı, Sauna Odası, SPA Merkezi, Masaj Odası ve Açık  havuzdan oluşan kolektif hizmetlerimiz ile rahatlığın ve dinlenmenin keyfini doyasıya çıkartabilirsiniz. Kendine önem veren misafirlerimize doğal aromatik esintiler, keyif dolu terapiler ve huzurlu anlar bir gün sunuyoruz”