63.YILA 63 NİTELİKLİ İSTİHDAM

1959 yılında Sakarya’da kurulan ve 2000 yılından itibaren başlattığı Ar-Ge çalışmaları ile özel mobil araç çözümleri konusunda global bir sürece giren Alkan Group, 63.yaşını 63 yeni personel istihdamı ile taçlandırıyor. Kurulu olduğu Ozanlar Mahallesi Karakamış Caddesindeki fabrikasında, Sakarya’nın küresel markalarından biri olarak yoluna emin adımlarla ilerleyen firma, yeni personel alım süreciyle yeni bir vizyonu hayata geçirmeyi hedefliyor.

İHRACATI YÜZDE 50 ARTTIRDI

Mobil hastane, mobil sahne, mobil mutfak ve yemekhane gibi özel çözümlerle dünyanın birçok noktasına ihracat yapan Alkan Group, Orta Asya ve Türki Cumhuriyetlere yönelik ürettiği mobil hastane setleri ile 2020’de ihracatını yüzde 50 arttırarak büyük bir ivme yakaladı. 5 yıl içerisinde Avrupa’da ilk 3, dünyada ise ilk 5 üreticiden biri olma hedefi ile yola çıkan Alkan Group, bu büyüme sürecinde personel politikalarının mükemmeliyetçiliği kapsamında özel bir istihdam kampanyasının da startını verdi.

PANDEMİDE SAĞLIĞA TAM DESTEK

Geçtiğimiz aylarda Güney Amerika’ya 40 araçlık mobil hastane seti üreterek, Covid 19 pandemisi sürecinde dünyanın her noktasında halka dönük verilen sağlık hizmetlerinin yanında olan Alkan Group, 63.yılına atıf yaparak 63 nitelikli eleman alım sürecini de 29 Haziran itibariyle başlatıyor.

İŞE ALIM SÜRECİ 28 HAZİRAN-15 TEMMUZ ARASI

29 Haziran 15-Temmuz arasında yapılacak 63 personel alımı ile, nitelikli eleman gücünü arttırmayı hedefleyen Alkan Group, maaş ve çalışanlara yönelik imkanlar konusunda da yeni bir vizyon ortaya koymaya hazırlanıyor. Alkan Group’un dünya standartlarındaki üretim sürecine dahil olacak olan; gelişime açık, takım çalışmasına uyum sağlayabilen, vizyoner ve çalıştığı kuruma değer katmak noktasında fikirleri olan 63 yeni personel ile küresel hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemek istiyor.

İŞE ALIM DETAYLARI

İstihdam süreci ile ilgili Alkan Group Yönetiminden yapılan açıklamada, 28 Haziran-15 Temmuz arasında gerçekleştirilecek olan personel alımının www.alkangroup.com.tr adresinde yer alan iş başvuru formunu doldurarak ve Alkan Group’un Ozanlar Karakamış Caddesinde bulunan fabrikasına bizzat gelerek gerçekleştirilebileceği kaydedildi.

İstihdam sağlanacak personeller ise şu alanlarda faaliyet gösterecek:

Montaj.

Kaynakçı-Paslanmaz kaynak elemanı.

Otomotiv elektrikçisi.

Mobilyacı.

Hidrolik – Pnömatik Elemanı.

Otomotiv Boyacısı.

Abkant –Pres.

İş alım süreci ile ilgili detaylar ve diğer bilgiler için firmanın web sitesinden, +90 264 278 19 00 numaralı telefondan ve [email protected] mail adresinden ulaşmak mümkün.