İlçe Bazlı Üye Buluşmalarının Akyazı ilçesindeki toplantısını gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya Akyazı’da birçok üyeyi ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı ziyaret etti. Üyelerle birlikte istişareler gerçekleştiren, faaliyet alanlarını ve sorunlarını dinleyen Bilal Soykan, MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin geride bıraktığı Genel Kurulu da andı.

AKYAZI ŞEHRİN YÜKSELEN DEĞERİ

Toplantının açılış ve selamlama konuşmasını gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu;

“Bugün, bu toplantıda Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren üyelerimizle birlikte olduğum için çok mutluyum. Akyazı ilçesi şehrimizde çok kıymetli bir değer. Ben Akyazı’da büyük bir potansiyel ve gelişim hacmi görüyorum. Tarımın, sanayinin ve doğa turizminin bir arada yürütüleceği nadide ilçelerden biri konumundadır. Akyazı’da faaliyetlerini sürdüren üyelerimizin çalışmalarını imrenerek takip ediyoruz. Ülkemizin ihracatına sağladıkları katkılar sebebiyle de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Kuzuluk Kaplıcaları ve maden suları sadece Türkiye’de değil, dünyada tanınıp bilinmeli. Akyazı’ya gelip de gidip görmeden, girmeden, tatmadan dönülmemeli” Cümlelerine yer verdi.

Konuşmasına devam eden Filizfidanoğlu, üyelere MÜSİAD’ın yapmış olduğu bazı faaliyet ve çalışmalardan bahsetti. 28 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen 19. Olağan Genel Kurul’dan bahseden Başkan Filizfidanoğlu, yeni yönetimin yeni heyecanlar anlamına geldiğini ve birlikte kurumu daha ileriye götüreceklerine inandığını belirtti.

Toplantının ardından önce Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı ziyaret eden MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle karşılıklı sohbet eden Başkan Soykan Akyazı’da tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan projeler ile ilgili de İsmail Filizfidanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine bilgiler verdi.

Ardından üye ziyaretlerine ağırlık veren Filizfidanoğlu; ilk olarak By Bağlar Yapı Firma Sahipleri Yunus Kuleci ve Adem Hızal’ı ziyaret etti. Daha sonra sırasıyla A1 Kimya firma sahibi Kenan Yavuz, Ada Lonca Mühendislik firma sahibi Ertuğrul Kurşun, Emren Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kocakuzu, Baştan Oto Yıkama firma sahibi Yasin Birol Baştan, Koçkar AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç ve Tanrıkulu Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanrıkulu’nu ziyaret ederek çalışmaları ve sektörleri hakkında bilgiler alındı.

Ziyaretler ardından Akyazı Üyelerle Buluşma ve Hasbihal programı sona erdi.