NELER OLMUŞTU!
Geçen Nisan ayının sonlarına doğru Halk54.com ihbar hattına gönderilen şikayette, Kaynarca’daki “Doğu Marmara Makina İmalatçıları İhtisas Organize Sanayi Bölgesi”ndeki tarlaları kamulaştırmalarının bilirkişiliği yapan isimlerin hep aynı olduğu belirtilerek, “Neden hep o 3 isim bilirkişilik yapıyor” sorusu gündeme gelmişti. Yapılan şikayette, “ “Neden hep o 3 isim bilirkişilik yapıyor” denmişti.

CUMALI SORDU
Son zamanlarda yine aynı şikayetlerin Halk54.com ihbar hattına gönderilmesiyle ilgili Halk54.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı basın toplantısında SATSO Başkanı Akgün Altuğ’a soru yöneltti. Kaynarca OSB başta olmak üzere bir çok Organize Sanayi Bölgesi’nde bilir kişi olarak sürekli aynı isimlerin gittiği, UYAP üzerinden bilirkişi tespit edilmese de iddiaların ardı arkası kesilmediğini belirten Gazeteci Cumalı, kamu adına Başkan Altuğ'a soruyu yöneltti.

BEN BİLEMEM
Kendileri gibi SATSO’ya şikayet gelip gelmediğini Başkan Altuğ'a soran Cumalı, “OSBlerle ilgili çalışmaları sürekli anlattınız. Bilirkişiler UYAP üzerinden belirleniyor ama OSB bilirkişileri hep aynı isimler, 5-6 isim üzerinde yoğunlaşıyor iddiası var. Size de bu iddialar geliyor mu” diye sordu. Konunun muhatabı direkt kendilerini olmadığını belirten Başkan Altuğ, “Ben o kısmı bilemem. Kimler geliyor kimler gelmiyor bilemem. O konunun tam muhatabı biz değiliz” dedi.   

Tıkla izle