Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı olarak Türk siyaset tarihine geçen AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldırım "Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz."" açıklamasında bulundu.

BAŞKAN YÜCE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım koronavirüse yakalandığı açıkladıktan sonra Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce sosyal medya hesabından paylaşım yaparak acil şifalar diledi.

Başkan Yüce yaptığı paylaşımda, "Türk siyasi hayatının önemli isimlerinden Abimiz, AK Parti İzmir Milletvekili, son Başbakanımız Sn.Binali Yıldım ve refikaları Semiha Hanımın Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendilerine, eşleri hanımefendiye ve tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim." ifadelerine yer verdi.