HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Dün gece Serdivan ilçesi Beşköprü Mahallesi 32 Evler Caddesi üzerinde rampa aşağı inen kamyon, döner kavşakta duramadı. Olanca hızıyla ilerleyen Mehmet C.S. idaresindeki 34 VE 73** plakalı asfalt yüklü kamyon, sürücünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti. 

Bir süre karşı şeritte sürüklenen kamyon, 30 yaşındaki Hakan Altun idaresindeki 06 EMK 6* plakalı lüks aracı ve 34 ZTK 7* plakalı aracı altına aldı. Feci kaza sırasında kamyonun üzerine devrildiği otomobilde bulunan sürücü Hakan Altun olay yerinde can verdi, kamyonet sürücüsü Mehmet C.S. ile diğer araçta bulunan biri çocuk 3 kişi ise yaralandı.

Kaza sonrası bölgede ulaşım trafiğe kapanırken uzun araç kuyrukları oluştu. o anları vatandaşLAR cep telefonu ile çektiler.

"BU KAÇINCI KAZA"
Kazanın meydana geldiği bölgedeki vatandaşlar ise bu caddede sürekli kaza yaşandığını belirterek duruma tepki gösterdi. Meydana gelen feci kaza anını anlatatan bölgede serası olan vatandaş, meydana gelen rampa aşağı inen araçların sürekli burada kaza yaptığını ifade ederek, "Bu kaçıncı kaza" dedi. 

"DAHA FAZLA CAN KAYBI YAŞANMAMASI İÇİN LÜTFEN BİR ŞEYLER YAPIN"
Başka bir vatandaş ise "Öyle bir yol yapıldı ki, hem yaşadığımız mahalle çukurda bırakıldı hem de sürekli kaza olmasına sebebiyet verildi. Bu kaza ilk değil, muhtemelen son da olmayacak. Daha fazla can kaybının önüne geçebilme adına lütfen bir şeyler yapın" diyerek yetkililere seslendi.