Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda gündem olan Akyazı Osmanağa Mahallesi muhtarı Ergün Kalyoncu, bu kez Çamlıca ve Altındere Mahallesi'ndeki altyapı sorunuyla ilgili tepkisini dile getirdi. 

Muhtar Kalyoncu, "Çamlıca ve Altındere'nin toplamda 20 kilometrelik altyapısına para yok diyenler, hiç uğraşmadıkları halde Akyazı'nın 4. Mahallesi'nin 50 kilometrelik alt yapısının yapımına başlanmışsa ben bunun altında bir şeyler aramamda sanırım haklıyımdır" dedi.

Muhtar Kalyoncu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: 

"Üç muhtar arkadaşım, Başkan yardımcımız Mehmet Çakmak, Hendek Belediye Başkan yardımcımız Hüdaverdi Bahadır ile beraber üç yıldır Altındere Mahallemizin 2012'de başlayıpta iptal edilen altyapısının yapılması için, Saski'ye ve Büyükşehire'de defalarca gittik. 
Zamanın Saski müdürü İlyas Bey gündeme aldı, Başkan Ekrem Bey'e ilete görüştük onayını aldık. Fakat daha sonra ödenek olmadığını söyleyerek iptal ettiler. Çamlıca ve Altındere'nin toplamda 20 kilometrelik altyapısına para yok diyenler, hiç uğraşmadıkları halde Akyazının 4. Mahallesi'nin 50 kilometrelik alt yapısının yapımına başlanmışsa ben bunun altında bir şeyler aramamda sanırım haklıyımdır. 

Mahallemiz Altındere'ye bu hizmetleri kim veya kimler neden engelliyor. Bunun da hesapı zamanı gelince sorulacaktır. Her seçimde lider mahalle olan Altındere Mahallesi hizmette en diplerde olmasının nedeni her zaman en çok oyu veren mahalle olduğu içinse, yaptığımız yanlışı bizlerde gözden geçirmek zorunda olduğumuzu da biliriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."