Ferizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, halk sağlığını ilgilendiren konularda denetimlerine devam ediyor. Zabıta ekipleri, ilçede alkollü işyerleri yanında alkol satışı yapan büfelere yönelik sıkı bir denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, genel temizlik, hijyen şartları, fiyat tarifeleri, etiket ile gıdaların hazırlanma ve saklanma koşulları kontrol edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, amaçlarının halk sağlığını korumak olduğunu belirterek, bu nedenle de geceli gündüzlü çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Başkan Gündoğdu "Zabıta ekiplerimiz tarafından Ferizli genelinde işletmelerimizin kurallara uygun şekilde ticari faaliyetlerini gerçekleştirmeleri ve vatandaşlarımıza hijyenik ortamda kaliteli hizmet sunmaları açısından denetimlerimiz devam ediyor. Bu bağlamda yılbaşı öncesi alkollü içecek satışı ve sunumu yapan iş yerlerine yönelik denetimlerimizi sıklaştırdık. Denetimler sırasında işletme sahiplerine sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı. Ferizli Belediyesi olarak halkımızın kaliteli hizmet alması adına denetimlerimiz devam edecek." diye konuştu.   

.