Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın birlikte rol aldığı, erkeklerin aşkla, kaderle ve erkeklikle imtihanının karanlık ve komik hikâyesini anlatan “Üçü Bir Arada” oyunu, 4 Ağustos Çarşamba akşamı seyirciyle buluşacak.

Cezmi Başar ve Levent Kırca anısına düzenlenen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda 5 Ağustos Perşembe akşamı ise, 90’lı yıllarda kapalı gişe oyunlar oynayan ve KüçükÇiftlik Park’taki Levent Kırca Çadır Tiyatrosu’ndan tam 20 yıl sonra yeniden KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak Oya Başar’ın, Begüm Birgören ile birlikte rol aldığı “Plastik Aşklar” oyunu, kadının hayatla ve birbirleriyle yüzleşme hikâyesiyle seyircileri kahkaha tufanına davet ediyor.

KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de, URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunun biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor. Seyirciler, kapı açılış saati olan 18.30’dan itibaren bahçe ve fuaye alanında, açık havada zaman geçirme imkânı da buluyor.