HALK54.COM/Hüseyin CUMALI
Sabah.com.tr bugün Sakaryaspor Başkanlığı’na aday olan Uğur Akkuş ile eşi Ebru Şallı’yı “Ebru Şallı eşini öpücüklere boğdu! Sosyal medyada ilgi odağı oldu” başlığıyla haber yaptı.
Sabah Gazetesi’ne bağlı Günaydın’da yer alan haberde, “Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, büyük üzüntü yaşamış ve dış dünyayla bağlarını koparmıştı. Eşi ve oğlu ile birlikte Bodrum’da moral tatiline çıkan Ebru Şallı, Instagram hesabından sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor” sözlerine yer verildi..

Günaydın’da yer alan haberde, “Normal hayata dönmeye çalışan Şallı’dan aşk paylaşımı geldi. Eş Uğur Akkuş’u öperken çektiği bu kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Ardından Şallı'dan bir paylaşım daha geldi. Paylaşımına yazdığı not dikkatlerden kaçmadı” diye yazan Günaydın ekibi, “İşte Ebru Şallı’nın yaptığı o sosyal medya paylaşımları” diyerek Şallı’nın paylaşımlarına yer verdi.

“Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, büyük üzüntü yaşamış ve dış dünyayla bağlarını koparmıştı” diyen Günaydın, “Eşini Öpücüklere boğdu” başlığıyla birlikte “Şallı, Uğur Akkuş'u öperken çektiği bu kareyi Instagram hesabının story kısmından paylaştı” diye yazdı. Şallı’nın “Kıyamet kopsa da elinizdeki fidanı dikin” notunu takipçileriyle paylaşan Günaydın, Şallı’nın "Kıyamet kopsa da elinizdeki fidanı dikin, vazgeçmeyin. (Hz. Muhammed)" yazdığını dip not olarak ekledi.


Geçen hafta ise Ebru Şallı ayaklarına büyük diyenlere yanıt vermiş ve sosyal medya yıkılmıştı. Ebru Sakaryaspor Başkan Adayı Uğur Akkuş ile verdiği aşk pozu sosyal medyada olay olan Ebru Şallı havuz paylaşımı ve sevgi mesajı yine büyük beğeni toplamıştı. Şallı eşi Uğur Akkuş'a 'İyi ki varsın' demişti.


Bilindiği gibi geçen hafta ünlü futbol adamı Bülent Yılmaz’ın girişimleriyle birlikte Sakaryaspor Başkanlığı’na Sakaryaspor’un yüzde 51’ini satın almak kaydıyla aday olan iş adamı ve ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kongre için Sakarya’ya gelmişti. İki adaylı kongre de önce adaylığını açıklayan, sonra geri çekilen, tribünlerden ‘aday ol’ dendikten sonra aday olan Uğur Akkuş 118 oy almıştı. Akkuş’un rakibi Cevat Ekşi ise Sakaryaspor Başkanlığını 158 oy olarak kazandı.