EVİNDE ZİYARET ETTİLER
Bir süredir birlikte Eğitim ve Maneviyat isimli proje yürüten Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Müftüsü Hasan Başiş ve Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un 'in kendisini 21 tarikatın şeyhi ilan eden Muhammed Hüseyni'yi evinde ziyaret ettikleri öğrenildi. Önceki akşam KYK Yurdunda iftar yemeğinde ağırlanan şeyhi 16 Mart'ta İstanbul'daki evinde ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Müftüsü Hasan Başiş ve Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un kendisine hediyeler verirken fotoğraf çektirdiler. 

"FAKİRLERİN GÖNLÜNE AFİYET KATTIK"
Bu fotoğraflar Muhammed Hüseyni'nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy'da Hüseyni'nin paylaşımını yorumsuz bir şekilde paylaştı. Hüseyni paylaşımını Arapça yaptı. Hüseyni özetle şunları yazdı: 

Bugün, Sayın heyet tarafından onurlandırıldık. Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş,  Sakarya Gençlik ve Spor İl  Müdürü Arif Özsoy ve  Sakarya Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş evimde beni onurlandırdıkları, fakirlerin gönlüne afiyet kattıkları, bana verdikleri nazik hediyelerden dolayı teşekkür ederim, Allah razı olsun,  hoş geldiniz. 

Sakarya İl Müftüsü Sn. Dr. Hasan BAŞİŞ Hocamız, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Fazilet DURMUŞ hanımefendi, Sakarya Gençlik Ve Spor İl Müdürü Sn. Arif ÖZSOY Hocamız, hanemize teşrif etmeleri sebebiyle beni mesrur ettiler. Kendilerini ağırlamaktan onur duydum. Kıymetli Misafirlerime hediyelerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hocalarımızın mertebelerini arttırsın, hizmetlerini kabul etsin.