YARDIM TIRI

Adapazarı Belediyesi Başkanı Mutlu Işıksu, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Kızılay Şube Başkanı Zahit Tiryaki, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve muhtarlar, deprem koordinasyon toplantısı yaptıktan sonra afetzedeler için hazırlanan yardım tırını yolcu etti.

ELAZIĞ VE MALATYA

Başkan Mutlu Işıksu,  "Depremin acısını derinden yaşamış bir şehrin insanları olarak Elazığ ve Malatya başta olmak üzere afet bölgesindeki vatandaşlarımız için teyakkuza geçtik, ilk tırımızı yola çıkardık, Kızılay'ımızla birlikte kan bağışı ve yardım kampanyası başlattık. "Meclis üyelerimiz ve 84 mahalle muhtarımız sorumluluk alanlarında seferberlik ilan ettiler, Allah razı olsun. Toplumsal Yardımlaşma Marketimizde 7 gün 24 saat çalışma arkadaşlarımız yardımları alacak ve deprem bölgesine hızlıca sevk edeceğiz."

KAN BAĞIŞI

Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, "SAĞLIK Durumu iyi olan vatandaşlarımızı En yakın KIZILAY veya KAN alma merkezlerine KAN BAĞIŞI yapmaya DAVET ediyoruz. Ayrıca NAKDİ- GIDA- BATTANİYE-GİYSİ gibi Yapılacak yardımlar için de MUHTARLARIMIZLA-BELEDİYELERİMİZLE ve KIZILAY ile irtibata geçmenizi rica ediyoruz."