Grup Üyesi Hüseyin Sevim’in ev sahipliğinde Nehirland Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltılı haftalık buluşmaya; Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Sakarya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Erhan Çavuş, Sakarya İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya ve grup üyeleri katıldı.

Haftalık buluşmaya ev sahipliği yapan iş adamı Hüseyin Sevim’a teşekkür eden Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkanı Kenan Karaca, “Haftalık istişare toplantılarımızı sürdürüyoruz. Toplantımızda hepimizi üzen orman yangınlarıyla mücadele konusunda ne gerekiyorsa yapılması konuları üzerinde görüşmelerimiz oldu. Orman yangınlarında yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

Karaca, “Ormanlarımızın yeniden yeşertilmesi, yangın bölgesindeki yaraların sarılması anlamında üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız ve yapacağız. Ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, gönüllü olarak yürütülen ağaçlandırma çalışmalarına bizde katkı sağlayacağız. Ama bireysel olarak,  grup üyeleri olarak, kurum ve kuruluşlar olarak belirli aralıklarla fidan dikme ve ağaçlandırma çalışmaları yapacağız. Buluşmamıza katılan tüm üyelerimize ve konuklarımıza tekrar teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.