Başkan Azize Çeroğlu'nun işte o mesajı:

"Çanakkale zaferi;dünyanın en onurlu direnişiyle emperyalizmi püskürterek,kurtuluşun ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu müjdeleyen kahramanlarımızın zaferidir.
Çanakkale zaferi;yokluklar içindeki bir milletin çağın en güçlü devletlerine karşı “asla geri dönmeyi düşünmeyenlerin “destanıdır.Bu isimsiz kahramanlar;Çanakkale Boğaz sularında,Conk bayır’ında,Anafartalar’da gövdelerini siper etmekten çekinmeyenlerdir.Bu kahramanlar sadece Zafer değil,Türk milletinin Anadolu’daki varlığını da sağlamışlardır.
Dünya tarihinin akışını değiştiren zaferle dünya lideri olan Mustafa Kemal Paşa,Seyit Onbaşı,hele ki;hala Onbeş yaşında olan kınalı kuzular asla unutulmayacaktır.Dünya  tarihi ve Türk Milletinin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaklardır.
18 Mart Çanakkale Zaferinin 105.yıldönümünde”Çanakkale Geçilmez”sözünü tarihe altın harflerle kazıyan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak  üzere silah arkadaşları,vatan topraklarını asil kanlarıyla sulayarak sonsuzluğa ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet,minnet ve saygıyla anıyorum."