YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE BULUŞTU
Ramazan ayı boyunca vakıf olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Akkaya, “Birlik Vakfı olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Pandemi nedeniyle tüm dünya zorlu bir dönemden geçiyor. Bu zorlu dönemin ekonomik olumsuzluklarını da ancak birlikte aşabiliriz. Bu düşünce ve anlayış çerçevesinde yardımlaşma kültürünün en yoğun yaşandığı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı görev edindik. Hayırseverlerimizin yapmış oldukları bağışlar ile Sakarya’da yaşayan 400 aileye gıda kolilerini teslim ettik. Allah yapılan hayırları kabul etsin” dedi.

VAKIF KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAĞIZ
Önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların da gönüllere dokunacağına değinen Başkan Akkaya, “Yönetim olarak Ramazan ayının başlangıcı itibariyle göreve geldik. İlk gün de ifade ettiğimiz gibi Sakarya’da vakıf kültürünü yaşatan bir sivil toplum kuruluşu olmanın gayreti içinde olacağız. Vizyon ve misyonumuz doğrultusunda ülkenin geleceği olan gençlerimizi önceleyen ve ihtiyaç sahiplerine her daim ulaşan bir yapının temsilciliğini yürüteceğiz. Bunun yanında planladığımız kültürel çalışmalarımız da mevcut” şeklinde konuştu.

BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
Birlik Vakfı Sakarya Şube Başkanı Arif Alperen Akkaya, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; Bu duygu ve düşünceler çerçevesinde tüm vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyor, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Yüce Allah’tan bu bayramın sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz son bayram olmasını diliyorum.