BAYRAK DEĞİŞİMİ
Devir teslim töreni, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu’nun takdimiyle gerçekleşti.
Devir teslim törenine MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ve yönetimi, MHP Sakarya BŞB Meclis Üyesi Abdullah Kaşkaş, Ferizli Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yayla, geçmiş dönem MHP MV adayı Şerafettin Kaya, MHP Kocaali İlçe Başkanı Adnan arar, Ferizli Ülkü Ocakları Geçmiş dönem Başkanlarından Muhammet soylu, Geçmiş dönem Karasu Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Şentürk, AKP Ferizli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Nuri Çetin ve çok sayıda Milliyetçi – Ülkücü hareketin mensupları katılım sağladı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdir ve onayları ile Ülkü Ocakları Ferizli İlçe Başkanlığına Yusuf Apti atanmıştır. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için Oğuzhan Aydoğdu’ya ve geçmiş dönem Başkanlarımıza teşekkür ederim. Allah muvaffak eylesin. Hayırlı Olsun” dedi. Akabinde Sofuoğlu konuşmasında, devir teslim törenine katılan misafirleri Covid-19 virüsüne karşı tedbir anlamında uyarılar da bulunurken, Milliyetçi – Ülkücü Fikir, güncel konular ve Azerbaycan ile ilgili konularda bilgilendirmelerde bulunurken, devir teslim törenine katılan tüm Ülküdaşlara teşekkür etti. Ardından MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ve teşkilatı ziyaret edip hasret giderip hasbihal ettikten sonra, İlçe Başkanı Veysel Dikbaş’a Ülkü Ocakları Dergisi özel 200. sayılı kitabını hediye etti.

GENÇLİK HAREKETLERİ 
Eski Başkan Oğuzhan Aydoğdu, “Türkiye’nin yakın siyasi tarihinin son yarım asrında önemli bir figür olarak yer alan, Türkiye’nin en büyük gençlik hareketlerinden biri olan Ülkü Ocakları mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Bugüne kadar yürütmekte olduğum Ülkü Ocaklar Ferizli İlçe Başkanlığı görevimi bugün itibariyle, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdir ve onayları ile Başkanlığı Yusuf Apti Ülküdaşıma devrediyorum. Rabbim kılıcını keskin eylesin” dedi.

HİZMETE DEVAM 
Yeni Başkan Yusuf Apti ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bu bir bayrak yarışıdır ve bu görevler nöbetleşedir. Bugüne kadar vermiş olduğu güzel hizmetlerden dolayı Oğuzhan Aydoğdu kardeşime Ferizli’de ki Ülkücüler adına teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır Ülkücü hareketin içindeyim, birçok görevlerde bulundum ve davaya hizmet etmeye çalıştım ve hizmet etmeye de devam edeceğiz İnşallah. Zor, Zahmetli ve meşakkatli olan bu mukaddes dava bizlere ecdadımızdan emanet, bizlerde yeni nesillerimize bu emaneti kirletmeden bırakmak için göstereceğimiz azim ve çabadan kimsenin şüphesi olmasın. Bu kutsal görevi daha güzel günlere ulaştırmak umuduyla canla, başla ve tabiri caizse “Gece Uyumadan, Gündüz Yorulmadan” Allah’ın izniyle çalışacağız. 

TÜRKLÜK ŞUURU VE GURURU
Bu kutsal Sancağı temsil etmeyi bizlere layık gören Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’a ve Sancağı bize teslim eden Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Soyhan Sofuoğlu’na en içten dileklerimle teşekkür ederim. Ve ayrıca, bu güzel gecemize bizleri yalnız bırakmayan, MHP Ferizli İlçe Başkanımıza ve yönetimine, MHP Kocaali İlçe Başkanımıza, Geçmiş Dönem Karasu Ülkü Ocakları Başkanımıza, Geçmiş dönem Ferizli Ülkü Ocakları Başkanlarımız ve birlikte görev yaptığımız Ülküdaşlarımıza, Geçmiş Dönem MHP MV adaylarımıza, İl Ocak Başkanımız ve yönetimine, İlçe Ocak Başkanlarımıza, Sakarya Ülkü Ocakları 4. Bölge Başkanımız Harun Balcıoğlu’na, AKP Ferizli Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimine, MHP Ferizli Kurucu İlçe Başkanlarımız ve yöneticilerine, Milliyetçi – Ülkücü Hareketin neferlerine ve tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Türklük şuur ve gururu, İslam ahlak ve faziletini şiar edinen, Türk-İslam Aleminin göz bebeği Ülkücü harekete hizmet etme yolunda tüm Ülküdaşlarımızı Ferizli Ülkü Ocaklarımıza davet ediyorum. Saygılarımla… Allaha Emanet Olun…” /Ferizlide.com