Hendek Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ünal Küçükyılmaz'ı ziyaret etti. 

Muhtar İskefiyeli, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada Başhekim Dr. Ünal Küçükyılmaz'ın hastanenin en kısa zamanda tomografi cihazına kavuşacağı müjdesini verdiğini ifade etti. 

Muhtar İskefiyeli, "Hendek Devlet Hastanesi Başhekimine Hendek Devlet Hastanesi'ne geldiği günden bu tarafa, İlçemiz Hastanesi'nin ihtiyaçları için yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı, Yenimahalle sakinlerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hastanemizin acil ihtiyacı olan tomografi cihazının en kısa süre içerisinde getirileceğini müjdesini bizlere vermiştir." dedi.

HEYET RAPORU DÜZENLEMESİ
Hastanede haftada 1 gün olan heyet raporu çıkarma işlemlerinin haftanın 5 gününe çıkarıldığını da duyuran Muhtar İskefiyeli, "Haftada 1 gün olan heyet raporu çıkarma işlemlerinin haftanın 5 gününe çıkarılmasından dolayı kendilerine ilçemiz adına teşekkür ediyorum." dedi.

Muhtar İskefiyeli ayrıca Hendek Devlet Hastanesi Kadrosuna Beyin Cerrahi ve Göğüs Cerrahi taleplerini de ilettiklerini belirterek, "İlçemiz kadrosuna Beyin Cerrahi ve Göğüs Cerrahi taleplerimizi ilettik. İnşallah en kısa süre içerisinde göreve başlamasını umut ediyoruz. İlçemiz halkı için yapılacak her türlü başarılı çalışmalar gerçekleştiren değerli yöneticilerimizin, başımızın üstünde yeri var. Kendilerine saygılarımı sunuyorum" dedi.