Ramazan bayramına iki gün kala Karasu İlçesinde emniyet ilçe müdürlüğüne bağlı ekiplerin, Karasu Belediyesiyle birlikte kuaför ve berberlere ayrı ayrı yaptığı hijyen denetimi tartışmalara neden oldu.
Tartışmanın sebebi ise hijen denetimini yapacak kişilerin sağlık görevlisi yerine Ak Parti Karasu İlçe Başkanlığında tanıtım medya başkanı olarak görev yapan bir kişi olması.
 
AK PARTİ'DE YÖNETİCİ
İddialara göre denetimlerde esnaflara hijyen ile ilgili soruları Karasu Belediyesi basın bürosunda aktif olarak görev yapan Ak Parti yöneticisi Volkan Yıldız sordu.
Karasulu esnaflar hjiyen denetiminin sağlık ekipleriyle yapılmasının gerektiğini söyleyerek siyasi kimliği olan bir kişinin denetim yapmasının yanlış olduğunu söylüyorlar.
Denetimlerde elinde notlarla kuaför ve berberleri denetleyen tartışmalara neden olan Volkan Yıldız'ın herkese açık sosyal medya hesabında, filmlerde figüran, yerel bir gazetede reklam müdürü, reklam ajansı sahibi ve muhasebeci olarak ta yer aldığı dikkat çekiyor. Bu arada Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası yetkilileri, Karasu'da aynı isimle kayıtlı muhasebecilerinin olmadığını belirttiler.
Karasu Belediyesi denetimle ilgili olarak ''Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz #Coronavirus Tedbirleri Kapsamında, Berber, Kuaför ve Güzellik Salonları Denetimlerine Aralıksız Devam Ediyor.' diye de açıklama yaptı. (Medyabar)