Sakarya'nın tek uydu televizyonu TV264 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlamasında izleyenlerine Türk Sineması kuşağı şöleni yaşatacak. 4 gün sürecek kısıtlama boyunca her akşam saat 20:30'dan itibaren Türk Sinemasının unutulmaz filmleri izleyicilerle buluşuyor...

İLK GÜN KÖYDEM İNDİM ŞEHİRE, GÜLEN GÖZLER VE ZÜĞÜRT AĞA
Kısıtlamanın ilk gününde (Perşembe) Türk Sineması şöleni Saat 20:30'da hafızalardan silinmeyen efsane Yeşilçam Filmi "Köyden İndim Şehire" ile başlayacal. Kemal Sunal (Saffet), Zeki Alasya (Himmet), Metin Akpınar (Hayret), Meral Zeren (Emine), Halit Akçatepe (Gayret) ve daha bir çok efsane ismin rol aldığı klasik reklamsız ve kesintisiz olarak sizlerle birlikte olacak. Hemen ardından "Gülen Gözler" filmi aynı akşam TV264 izleyicisi karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı filmde Yaşar Usta karakterine usta oyuncu Münir Özkul, Nezaket karakterine ise bir diğer usta oyuncu Adile Naşit hayat veriyor. 1977 yapımı Gülen Gözler filminin oyuncuları arasında Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda, Şevket Altuğ, Halit Akçatepe gibi isimler bulunuyor.

Sinema şöleninin ilk akşamı yeni yılın ilk saatlerinde başlayacak Züğürt Ağa filmi ile son bulacak. 

CUMA AKŞAMI GAZETECİLER SORUYOR SİZLERLE
Kısıtlamanın ikinci akşamında bir yerel medya klasiği Gazeteciler Soruyor sizlerle birlikte olacak. Gazeteciler Zafer Tokuş, Hüseyin Cumalı, Hakan Turhan ve Sefa Polat'ın katıldığı program Sakarya'nın bir senesini ve  son bir haftada yaşanan gelişmeleri değerlendirecek. Program her zamanki gibi Saat 21:00'da başlayacak ve tam 3 saat sürecek...

KISITLAMANIN 3'NCÜ AKŞAMI CUMARTESİ GÜNÜ ŞÖLEN DEVAM EDİYOR
TV264 ekranlarında Türk Sineması şöleni yine bir başyapıtla devam edecek. Başrollerini Münir Özkul ve Adile Naşit'in paylaştığı Aile Şerefi Saat 20:30'da başlayacak. Ardından ise Kemal Sunal ile Şener Şen'in sevilen filmi Davora TV 264'te ekranlarda olacak.

KISITLAMANIN SON AKŞAMI ŞÖLEN ÇİÇEK ABBAS'LA DEVAM EDECEK
Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı ve baş rollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Pembe Mutlu'nun yer aldığı, 1982 yapımı komedi klasiği Çiçek Abbas yayınlandığı her kanalda izleyicileri kendine kitleyen bir başyapıt. 

CANIM KARDEŞİM
TV264'ün Sakaryalılara sunduğu ve tam 3 gün boyunca devam eden Türk sineması şöleni Tarık akan'ın Canım Kardeşim filmi ile son bulacak.