Pamukova Belediyesi personeli olan 42 yaşındaki Sevda Tarakçıoğlu, kendi bölgesi olan Pamukova Çarşısı'nda yolları temizlerken yolda bir kese buldu. Tarakçıoğlu'nun keseyi incelediğinde içinde çok sayıda altınların olduğunu farketti.

42 yaşındaki Tarakçıoğlu, altın dolu kesenin sahibinin bulunması için Belediye binasına gelerek amirlerine durumu anlattı. Belediye personelleri altınların sahibinin bulunması için Pamukova ilçesinde anons yaptı.

EMNİYETTE KAYIP İFADESİ VERİRKEN ANONSU DUYDU
 
O sıra da altınlarını kaybettiği için Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Şenol Bayram isimli vatandaş ifade verdiği sırada belediyenin anonsunu duydu. Anonsu duyan Bayram, hızlı bir şekilde Pamukova Belediyesi'ne gitti.

ALTIN DOLU KESENİN DEĞERİ 44 BİN LİRAYA YAKIN!

Kesenin Şenol Bayram'a ait olduğu tespit edilmesi ile içinde 86 gram altın olan kese Bayram'a teslim edildi. Bayram, içinde 86 gram altın dolu olan keseyi bulan Pamukova Belediyesi işçisi Sevda Tarakçıoğlu'na teşekkür niyetine altın hediye etmek istedi. Fakat 42 yaşıdaki temizlik işçisi Tarakçıoğlu teşekkür ederek bu hediyeyi kabul etmedi.