AK Parti Sakarya İl Teşkilatının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Gönül Seferberliği" kapsamındaki üye çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, üye çalışmalarıyla ilgili gelinen son noktayı sosyal medya hesabından açıkladı. Tever, 'Gönül Seferberliği' kapsamında sürdürdükleri üye çalışmalarına AK Parti Sakarya ailesine 10 bin yeni üye kazandırarak, üye sayısını 162 bine yükselttiklerini duyurdu.

Teveri "AK Partili olmak değerlerimize sahip çıkmak, dünyaya karşı uyanık olmak ‘ülkemin geleceği için ben de varım’ demektir. Bizim davamız, ülkemizi hak ettiği en yüksek konuma ulaştırmak ve bu uğurda göstereceğimiz gayretle hakkın rızasına, milletimizin duasına talip olmaktır. Ülkemizi daha güzel günlere taşımak uğruna verdiğimiz bu kutlu mücadelede seni de aramızda, yanımızda görmek istiyoruz." dedi.

Tever ayrıca AK Parti'ye üye olmak isteyenlerin akuyesakarya.com adresi üzerinden ön kayıt formunu doldurarak üye olabileceklerini sözlerine ekledi.