AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, 2023 seçimlerinin önemine işaret ederek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden Başkan olarak seçilmesinin yanı sıra, Mecliste de nitelikli çoğunluğu elde edeceğiz inşallah.” diye konuştu.

"ADAY OLACAK VE YENİDEN SEÇİLECEK"
Muhalefetin erken seçim ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden aday olmayacağı yönündeki iddiaları da değerlendiren Yavuz, “Muhalefeti ürkütecek bir şey söyleyeceğim. 18 Haziran 2023’te seçim olacak ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da aday olacak ve yeniden başkan seçilecek. Hani diyorlar ya erken seçim kararı almazlarsa yeniden Cumhurbaşkanı adayı olamaz, onu ne zaman tartışacağız biliyor musunuz 2027'nin sonlarında 2028'in ilk aylarında Meclis erken seçim kararı almazsa Cumhurbaşkanı aday olamaz derlerse o zaman bunu tartışacağız.” dedi.

"YENİ UFUKLARA YOLCULUĞUMUZ İNŞALLAH DEVAM EDECEK"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, bunun için 2023 seçimlerinde yoğun bir gayret göstererek, Mecliste nitelikli çoğunluk tablosuna sahip olacaklarını belirtirken, “Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte yeni ufuklara yolculuğumuz inşallah çok daha uzun devam edecek. Dünyanın gıpta ile baktığı lidere sahip Ak Parti’miz, ülkemize daha bir çok ilkler ve yenilikler kazandırmaya, insanlarımıza daha çok güzellikler sunmaya inşallah devam edecek.” şeklinde konuştu.